Over ons.

De geschiedenis van Intertaping in een notendop.

Het ontstaan van Intertaping.

Oprichting in 2011

 

Het begin

Intertaping is een bedrijf dat werd opgericht in december 2011 met het idee om een ​​revolutie teweeg te brengen in de online markt van kinesiotape, de makers ervan, jonge ondernemers die uitgebreide ervaring hebben op het gebied van e-commerce in Spanje. De oprichting was in Badajoz, met het management van het bedrijf in Badajoz en logistiek management in La Redondela (Huelva).

 

Wat maakt ons zo bijzonder?

Het begin van Intertaping vond plaats toen haar oprichters de noodzaak zagen om de kinesiotaping-markt in Europa op te schudden. Het kopen van een rol kinesiologietape was erg ingewikkeld of duur.  We hebben daarom een nieuwe manier van werken bedacht die een oplossing biedt aan deze problematiek. 
We kopen rechtstreeks in bij de fabriek en kunnen daarom de beste prijs bieden en tegelijkertijd de beste kwaliteit bieden.

  • Wij zijn geen tussenpersoon
  • We verkopen alleen op internet ,dankzij deze situatie houden we de kosten zo laag mogelijk.
  • We hebben ons eigen distributiecentrum
  • Alles wordt beheerd door onze medewerkers
  • We hebben een heel duidelijk marketingplan: we zorgen voor onze klanten zodat ze ons zelf aanbevelen.
  • Om deze en nog veel meer redenen, winkelt u bij Intertaping we zullen u niet teleurstellen.

 

Het vervolg

In mei 2012 was Intertaping een online winkel die de maandelijkse verkoop in Spanje en Portugal overtrof, dankzij het beleid van "aangepaste prijzen zonder in te boeten op kwaliteit". De enorme bankencrisis was echter geen onbekende en het gebrek aan financiering verstikte de groei van het bedrijf, dat een enorme revolutie begon te vormen om de basis voor deze groei te versterken en bereid te zijn om zo ver mogelijk te gaan.

In juli 2012 veranderde de bedrijfsnaam in Limited Partnership, waardoor nieuwe aandeelhouders, die op hun beurt het bedrijf de financiële stabiliteit geven die het nodig heeft, kunnen groeien in een zelfvoorzienend bedrijf zonder externe financiering, waardoor het bedrijf erin is geslaagd om te overwinnen wat losjes wordt genoemd als gelijkspel.

Uitbreidingen


Momenteel bevindt InterTaping zich in een expansiefase en internationalisering. Sinds kort zijn we actief in Duitsland, België en Nederland.
Ook in de komende maanden zullen we een sprong maken naar Centraal-Europa en zullen we de relaties met onze partners en klanten blijven versterken..