KT Kinesiotape baanbrekend bij het behandelen van sportblessures!

Revolutionair

KT Kinesiotape is een revolutionaire oplossing voor de sportgeneeskunde voor het behandelen en voorkomen van veelvoorkomende sportblessures zoals ITBS, scheenbeenspalken, plantaire fasciitis, kniepijn en meer. Ultralicht, elastisch en sterk, KT Tape is zeer effectief in het bieden van pijnverlichting, stabiliteit en ondersteuning, en sneller herstel van geblesseerde of pijnlijke spieren en gewrichten - zonder in te boeten aan comfort of bewegingsvrijheid. 

KT Kinesiotape is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk aan te brengen. Voor de meest voorkomende verwondingstoepassingen zijn slechts twee stroken tape nodig, en elke doos tape wordt geleverd met stapsgewijze instructies. Letspecifieke video-instructies (1-2 minuten lang) voor veelvoorkomende toepassingen zijn ook beschikbaar op de KT Tape-website. (https://www.kttape.com/pub/media/instructions/English-US-Instruction.pdf)

Het is ontworpen voor professionele atleten, Olympiërs en actieve mensen over de hele wereld die gezondheid en fitness serieus nemen en die weigeren te stoppen met trainen, spelen of actief en vrij leven. Het ontwerp is minimalistisch, de resultaten zijn magisch.

KT Kinesiotape PRO baanbrekend bij het behandelen van sportblessures

Volgens sportgeneeskundigen is de toepassing van Kinesio KT Tape PRO de beste manier voor het behandelen en voorkomen van sportblessures die het meeste voorkomen. KT Kinesiotape PRO is bijzonder licht, elastisch en sterk, waardoor de behandeling van ITBS, scheenbeenspalken, plantaire fasciitis, kniepijn et cetera zeer effectief en pijnverlichtend werkt. Het helpt het herstellen van pijnlijke spieren en gewrichten te versnellen met behoud van bewegingsvrijheid.


KT Kinesiotape PRO is waterbestendig en sneldrogend.

KT Kinesotape PRO kan gedragen worden onder de douche, in het zwembad of tijdens het watersporten. De synthetische prestatievezels zijn sneldrogend en waterbestendig. Het biedt een superieure sterkte, rekbaarheid en terugslag. KT Tape PRO bevat ook een kleefstof die er voor zorgt dat de tape 4 tot 7 dagen op zijn plaats blijft.  KT Kinesiotape PRO bevat vezels die een sterkere elastische kern hebben dan Kinesiotape met een kern van katoen. Daardoor worden spieren, gewrichten en pezen beter ondersteund zonder het comfort en de bewegingsvrijheid te beperken.


Waarom sporters kiezen voor Kinesio KT Tape PRO.

  • Duurzame 100% synthetische stof is zeer ademend
  • Flexibele ondersteuning om volledige bewegingsvrijheid te behouden
  • Blijft op de huid door zweet en vocht
  • Comfortabel om te dragen tot 7 dagen
  • KT Tape Pro is er in voorgesneden en ongesneden varianten

Bekijk het aanbod Kinesio KT Tape Pro hier